Welcome to Another Country

We volgen het Britse Another Country – opgericht door de van origine Nederlandse Paul de Zwart – al enige tijd en waren verheugd te horen dat het designlabel afgelopen maand een winkel opende in Londen. De filosofie van Another Country sluit volledig aan op de tijdsgeest met pretentieloze, functionele en esthetisch duurzame producten die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

Of het nu gaat om een krukje, een tafel of servies: alle meubels en accessoires van Another Country zijn gebaseerd op archetypes die dankzij hun eerlijke vorm de tand des tijd blijven trotseren. Inspiratie wordt gevonden in de typisch Britse country kitchen style, Scandinavisch minimalisme en verfijnde houtbewerkingstechnieken uit Japan. De sobere lijnvoering in combinatie met afgeronde vormen en veelal onbewerkt hout geven het design een nostalgisch maar tegelijkertijd modern gevoel.
Another Country is in 2010 opgericht door ondernemer Paul de Zwart, die daarvoor onder meer medeoprichter en uitgever was van
Wallpaper Magazine. Het idee voor Another Country ontstond toen hij zelf op zoek was naar multifunctionele, simpele en betaalbare krukjes met drie poten en deze nergens kon vinden.
Alle meubels van Another Country zijn gemaakt van gecertificeerd duurzaam hout uit Engeland en andere Europese landen en worden geproduceerd in traditionele Britse houtbewerkingsfabriekjes.

Another Country -18 Crawford Street, Marylebone, London
www.anothercountry.com

5389ca852c1bc

2 3 4 5 6 7 8 9

Close

Sign up for Style News